Onze Projecten - Nijeveen

DUURZAAM


Sowiso Bouwsysteem gaat in Nijeveen sowieso twee sterk geïsoleerde woningen bouwen. Deze huizen worden gebouwd met een systeem dat hoog isolerend is en aan de binnen- en buitenzijde wordt voorzien van een stuclaag. Dit geeft een moderne uitstraling en lage stookkosten. De woningen zijn in de winter snel warm en in de zomer koel. Waar de meeste huizen een Rc waarde (de totale warmte weerstand van de constructie) van 3,5 halen, realiseert Sowiso Bouwsysteem een Rc waarde van ruim 6! Hoe hoger de Rc waarde hoe hoger geïsoleerd.EIGENTIJDS


Het ontwerp is van Architecten Meppel. In deze eigentijdse woningen wordt domotica toegepast: een systeem waarbij de elektrische installatie draadloos aanstuurbaar is. Daarnaast worden de woningen voorzien van natuurlijke ventilatie, d.m.v. draai-kiep ramen in plaats van een warmte-terugwin-systeem.


KOSTEN


De aankoopkosten voor deze huizen liggen lager dan die voor een traditioneel gebouwde woning. De prijs voor de rechter woning is € 275.000,- met aanbouw met daarin een slaapkamer en badkamer beneden. Een royale schuur c.q. bescheiden garage. Met 2 of 3 slaapkamers boven. Optimaal geïsoleerd maar niet energie neutraal. Deze prijs is inclusief grond, b.t.w. en vrij op naam, met een stelpost voor keuken en sanitair.


LIGGING


De Sowiso woningen worden gerealiseerd in het centrum van het dorp Nijeveen, vlakbij de supermarkt en het gezondheidscentrum en op loopafstand van twee bassischolen. Binnen 8 minuten rijdt u al op de A32 en de A28. Meppel en Steenwijk liggen nabij en voor recreatie zijn Giethoorn en het Nationaal Park de Weerribben de plaatsen bij uitstek.


INTERESSE?


De woningen zijn in de verkoop via Van Dorsten Makelaars te Meppel.
Telefoon 0522-252200 - www.vandorsten.nl

Wilt u de brochure ontvangen?
Stuur een mail met uw naam en adres naar info@sowiso-bouwsysteem.nl

Voor foto’s en het volgen van de bouw zie facebook